Kaikki kohteemme ovat arkkitehdin suunnittelemia

ja ammattilaisten rakentamia.

Suunnittelu

Yrityksemme vahvuus on huolellinen suunnittelu rakennusprojektin eri vaiheissa. Hankimme tontteja hyviltä ja keskeisiltä alueilta läheltä palveluita. Kaikki kohteemme ovat arkkitehdin suunnittelemia ja ammattilaisten rakentamia. Sisätilojen väri- ja materiaalivalinnoissa käytämme sisustussuunnittelijaa.

Rakentaminen

Suurin osa kohteistamme rakennetaan nykyaikaisella elementtitekniikalla. Kohteemme valmistuvat kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa, laadusta tinkimättä. Yhdenmukaiset prosessit tuovat tehokkuutta rakentamiseen ja lisäävät rakenteiden turvallisuutta. Oikeat toimintatavat ja osaaminen näkyvät viimeistellyssä työnjäljessä.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille ekologisia,

ympäristöä vähemmän kuormittavia vaihtoehtoja.

Laatu

Yrityksessämme vastuullinen tekeminen ulottuu kaikkiin projektin vaiheisiin aina takuuseen saakka. Jokaisessa kohteessa tehdään asiakkaan kanssa käyttöönotto- tarkastus ja huolellinen dokumentointi luovutuksen yhteydessä. Rakentamamme asunnot ovat viihtyisiä ja tämän päivän korkeat vaatimukset täyttäviä koteja, jotka mukautuvat eri elämäntilanteisiin ja niiden muutoksiin.

Ympäristöystävällisyys

Rakennustoiminnassa ja rakennusmenetelmissä panostamme ympäristöystävällisyyteen sekä kestävän kehityksen periaatteisiin. Rakentamisesta syntyvä jäte lajitellaan ja kierrätetään suosistusten mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille ekologisia, ympäristöä vähemmän kuormittavia vaihtoehtoja.

Sillä on merkitystä, miten kotisi on rakennettu.